Etablert 2018

Tankebanen forlag er et uavhengig forlagshus og en del av Ereignis Center for Philosophy and the Arts.

Tankebanen forlag og vårt imprint utopos publishing gir ut trykte og elektroniske publikasjoner: Nyskapende forskning, lyrikk og annen skjønnlitteratur. Vi tror på skreddersydde opplag og e-publikasjoner av høy kvalitet på norsk og engelsk, og tar i bruk print-on-demand (POD) teknologi for å finne rett format for et relevant publikum til en fornuftig pris. Vi er ikke en bokhandel, men i katalogen vår finner du lenker til noen av våre distributører. Du må registrere deg hos en av dem for å kunne handle der.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt slik at vi kan sende deg nyheter om våre publikasjoner og events!

Tankebanen ble grunnlagt i 2018, styres av et redaksjonsråd og drives av en liten gruppe entusiaster. Vi leter stadig etter manuskripter som formulerer nye fundamenter, utvinner hittil ukjente kilder, eller som simplethen sier sannheten. Prøv deg fram, hopp så høyt du kan, våg å feile: Våre forfattere er modige, innsiktsfulle og særegne. Alle våre publikasjoner vurderes av uavhengige konsulenter før de antas. Vi krever ikke publikasjonsgebyrer. Send inn manuskriptet ditt her.

Tankebanen forlag er registrert i Brønnøysundsregisteret som forretning nr. 919.322.179, og er forlag nr. 978-82-93659. Vi gir ut det internasjonale, fagfellevurderte tidsskriftet Inscriptions.

Vår forretningsadresse er

Kong Haakons plass 32,

1532 Moss.

www: tankebanen.no / utopos.tankebanen.no / ereignis.no

e-mail: post@remove­this.tankebanen.no